Jövőképtelenség - kisegítőként egy hotelban


Az Álomkor folytatódik, az Ország elpusztul(t).
Azért hozom e tudósítást ide, mert szerintem is őrült baj van,
amit a státuszban levők, éppen a státuszban levésük miatt, nem hajlandók (f)elismerni.

Budapesti érettségiző diákok véleményt mondanak az elmúlt évtizedek nemzetelpusztító politikájáról.

A látlelet fontos része, hogy a ködösített felszínt láttatja a cikk, és a fiatalok azt látják, és a megadott program szerint gondolkodnak és cselekszenek: (h)alvajárók lesznek, kisegítők egy hotelban.

Csak a éppen csak az nincs kiemelve, hogy a leginkább kirekesztett legnagyobb kisebbség ebben az országban a magyar gondolat, magyar program, magyar érdek.
És azért nem találják a helyüket, mert sikerült őket gyökértelenné nevelni.

Merthogy a modern, gyarmatosításra épülő, közösség-ellenes program, a jelenlegi főáramlati ideológia, amit a fiatalok egyetlen lehetséges értékrendként megkaptak és képviselnek, az viszi pusztulásba a népességet.

Hamis a világ, mert hamis a világkép. Értéktelen és rendetlen az értékrend. Ezt kell kimondani, s nem nyugatra költözni csicskának, hanem visszafoglalni a valóságot és az Országot. A megoldás a modern városias kulturán kívül van.

És mégiscsak ide kívánkozik a tudósítás, miszerint Ángyán József antigyarmatosítási munkája nem tetszik a Helytartótanácsnak.
A Rozgonyi-csata a Képes Krónikában

Ma 54 éve, hogy a hazaáruló kommunisták kivégezték Nagy Imre kommunista miniszterelnököt hazaárulásért, s tegnap volt éppen 700 esztendeje, hogy a Rozgonyi csatában magyar belháborúban  győztek le magyarokat külföldiek  Magyarország érdekében - úgyhogy a múlt is képtelen.
Csak a krónika képes.
De az mindenre.
Látszólag.
(Látszik ugye a háttérben uralkodó amerikai zászló?-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése