Szelídvízország - ember és Tisza fenntartható kapcsolatárólMa 1 hónapja, hogy megjelent végre a film a jutyúbon - most azt írja, hogy 2468 megtekintéssel.
Nem könnyű összerakni tömör ismeretterjesztő anyagot a témánkban,
de ez különösen sokáig tartott, és ahhoz képest nem lett hibátlan...
Én itt, legalább a saját oldalamon külön megjegyzem, hogy idétlen, zavaró és nem helyénvaló az éles-bántó "kereskedelmi" hangeffektek és a szokásos semmilyen-típusú "zene" alkalmazása, ami azért került alá, mert a többiek szerint így a közízléshez igazodva eladhatóbb, érthetőbb. Hát szerintem nem közízlésről van szó, hanem közízléstelenségről, ami szerves tartozéka annak a modern kórnak, ami tönkre tette a Tiszát és a normális élet lehetőségét Ember és a Természet(e) között. Minden ilyen iparszerű háttérzaj arra való, hogy az ember ne találkozzon a valósággal. Ez ugyancsak fokmérő tehát: ha érzed, hogy zavar a csomagolás, az jelzi, hogy az értekrend szintjéig érted /érzed /éled, hogy miről van szó...
Azért jó lenne persze, ha a köztudatban és a vezetői tudatokban ez a 18 percnyi ismeret így összeállna..:)
A film rövid ismertetője az Élő Tiszáért honlapon.
Még a waterisk pályázatunkból volt a film fizetve, de a költségvetéséhez képest sokszoros munka van benne - külön köszönet a kivitelező Rbl Marketingnek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése